سئو چیست؟ سادهترین تعریف و آموزش جامع سئو
سئو چیست؟
قراره با هم در مورد یکی از مهمترین مهارتهای دیجیتال مارکتینگ، یعنی سئو، صحبت کنیم. آموزش سئو یکی از موضوعات مهم و پرکاربرد در کسب و کارهای اینترنتی است. اگر میخواهید وارد دنیای گوگل شوید یا اینکه یک سایت از قبل دارید و دنبال این هستید که آن را بهینه کنید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا مسیر سئو و بهینه سازی وب سایتتان کاملا روشن شود.
در ابتدا باید بدانید که سئو چیست و شامل چه بخشهایی میشود، در ادامه با بخشهای مختلف سئو و اصطلاحات و مبانی سئو شما را آشنا میکنم و در پایان هم یک مسیر کلی و اصولی برای انجام سئوی وب سایتتان در اختیار شما قرار میدهم.
سئو که مخفف عبارت Search Engine Optimization است، به مجموعه اقداماتی گفته میشود که شما انجام میدهید تا سایتتان از نظر گوگل و کاربرهای گوگل بهینه شود. حالا اینکه میگوییم بهینه شود یعنی چه؟ یعنی اینکه هم قواعد و الگوریتم های گوگل را در وب سایت رعایت کنید و هم وب سایت شما دارای UX و UI خوبی باشد تا کاربران براحتی از وب سایت شما استفاده کنند.
شما میتونید با یادگیری سئو، کسبوکار خودتون رو به سطح جدیدی ببرید. میتونید از طریق اینترنت به مشتریان بیشتری در سراسر دنیا دسترسی داشته باشید و فروشتون رو چند برابر کنید.
سئو یک مهارت ارزشمنده که میتونه زندگی شما رو تغییر بده.
پس همین الان شروع کنید و مهارت سئو رو یاد بگیرید
با یادگیری سئو و انجام تکینیکهای سئو، شما وب سایتتان را به صفحه اول گوگل میرسانید ولی برای اینکه افرادی که از طریق سرچ گوگل وارد وب سایت شما میشوند به مشتری نهایی تبدیل شوند، باید در وب سایت خود بازاریابی خوبی کنید و ترفندهای مفیدی را بکار ببرید تا مشتری به این نتیجه برسد که باید از خدمات و محصولات شما استفاده کرده و نیازهای خود را با استفاده از وب سایت شما رفع کند.
بخشهای مختلف سئو SEO یک وبسایت
سئوی یک وبسایت به دو بخش کلی سئو داخلی On-Page و سئوی خارجی Off-Page تقسیمبندی میشود:
سئوی داخلی یا ON-PAGE
بدون حرف اضافه سئوی داخلی مربوط به همه کارهایی هست که شما در داخل وب سایت خودتان انجام میدهید؛ مثل سئوی فنی و تکنیکال سایت، سرعت ، امنیت ، طراحی خوب سایت، ux و ui، سئوی تصاویر، محتوای مفید داخل سایت، معرفی درست و کامل محصولات و هر اقدام دیگری که شما برای بهینه شدن سایت در داخل سایت انجام میدهید.
سئوی خارجی یا OFF-PAGE
هر اقدامی هم که خارج سایت انجام بدهید و باعث افزایش اعتبار سایت شما نزد گوگل و کاربران شود را سئوی خارجی میگویند. سئوی خارجی شامل مواردی مثل رپورتاژ و بک لینک در سایتهای دیگر میشود. البته من تبلیغات و برندسازی را هم بخشی از سئوی خارجی در نظر میگیرم چون بحث مهمی مثل سوشال سیگنال در سئوی وب سایت شما تاثیر بالایی دارد. پس فعالیت شما در شبکههای اجتماعی که مرتبط با کلمات کلیدی شما باشد، میتواند اعتبار سایت شما را نزد گوگل بالا ببرد.
سئو برای سایت نوپا چگونه است؟
اگر قصد دارید که یک وب سایت راه اندازی کنید و از طریق سئو به درآمد برسید، باید کاملا حساب شده قدم بردارید و اصولی پیش برید؛ چون گوگل توجه ویژهای به سایتهای تازه تاسیس دارد.
تحقیق کلمات کلیدی حوزه کاری سایت
در مرحله اول و قبل از اینکه دست به هر کاری بزنید، باید کلمات کلیدی حوزه کاری سایت رو استخراج کنید. برای تحقیق کلمات کلیدی سایت ابزارهای زیادی وجود دارد ولی بهترین گزینهها میتوانند keword planner ، سرچ گوگل، سوال از کاربران و مخاطبان و ابزارهای فرعی سئو باشند.
این مرحله مهمترین و اساس و مبنای سئوی سایت شما است.اگر در این مرحله خیلی خوب عمل کنید، یک نقشه راه عالی برای بهینه سازی سایت و گرفتن رتبه در گوگل خواهید داشت.
تحقیق کلمات کلیدی سایت شما ممکن است تا چند روز هم طول بکشد، عیبی ندارد؛ هرچقدر برای تحقیق کلمات کلیدی سایت وقت بگذارید باز هم کم است!
در دوره آموزش سئو به زبان ساده یک فصل کامل را به تحقیق کلمات کلیدی اختصاص دادیم.
دسته بندی کلمات کلیدی سایت
وقتی لیستی از کلمات کلیدی سایت و حوزه کاری خود آماده کردید که حداقل باید 1000 تا کلمه کلیدی باشد، حالا نوبت به دسته بندی و مرتب کردن این لیست میرسد. برای اینکه بتوانید مسیر تولید محتوای سایت را با استفاده از کلمات کلیدی بدرستی مشخص کنید، باید بدانید هر کلمه کلیدی باید در چه صفحه ای از سایت شما قرار داشته باشد و بهینه سازی شود.
بعنوان مثال اگر یک وب سایت فروشگاهی دارید کلمات کلیدی صفحات دسته بندی و صفحه محصولات و صفحات وبلاگ را باید تفکیک و مشخص کنید. چرا که شما در تولید محتوا و سئوی سایت حق دارید هر کلمه کلیدی را فقط برای یک صفحه استفاده کنید و هر صفحه از سایت شما باید فقط روی یک کلمه کلیدی سئو شود.
تولید محتوای سایت
در مرحله قبلی کلمات کلیدی و مسیر شما برای تولید محتوای سایت مشخص شد، حالا باید برای این کلمات کلیدی و صفحات مورد نظر تولید محتوای خوب و سئو شده را انجام دهید. برای بخش وبلاگ حداقل 10 مقاله آماده کنید و برای دستهبندیها و صفحات محصول مورد نظر و مهم هم باید تولید محتوا کنید. تعداد کلمات محتواهای آماده شده در این مرحله برای دستهبندی و وبلاگ نباید زیر 1500 کلمه باشند.
تصاویر بهینه شده در سایت آپلود کنید
در مرحله تولید محتوا، بهینه سازی تصاویر از اهمیت ویژهای بخوردار است. سئوی تصاویر به دو بخش قبل از آپلود و بعد از آپلود تقسیمبندی میشود. در بخش اول شما باید حجم، ابعاد، فرمت و اسم تصاویر را برای سایتتان بهینه کنید. در بخش دوم هم که تصاویر را در سایت خود آپلود کردید باید حواستان به تایتل و توضیحات تصویری که در سایت آپلود میکنید باشد که بهینه شوند.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.